Over Autobedrijf Rooijens Zaltbommel

WIE ZIJN WIJ?

De eenmanszaak van Jan Rooijens biedt al jaren persoonlijke service aan alle klanten. Autobedrijf Rooijens Zaltbommel is een eenmanszaak dat sinds januari 2005 actief is. Na meer dan 20 jaar ervaring als monteur is Jan samen met zijn vrouw Janny dit bedrijf gestart. Door de jarenlange ervaring is Jan in staat om met elk soort auto te werken, hoe oud deze ook is. Er is rechtstreeks contact tussen de monteur en de klant, die graag uitlegt waarom een onderdeel vervangen moet worden. Dit ontbreekt vaak bij de grotere autobedrijven. Voor Jan en Janny de belangrijkste reden om klein te blijven.

WAAROM KIEST U VOOR ONS?

  • Wij garanderen kwaliteit
  • Persoonlijke service
  • Unieke acties
  • Advies op maat
  • Onze acties zijn vaak ruim onder de prijs van dealers

ONS TEAM

Jan Rooijens

Jan Rooijens

Eigenaar

Wat uw probleem ook is, Jan komt altijd tot een oplossing. Zijn kennis en motivatie om elke klant tevreden naar huis te sturen is de kracht achter dit bedrijf. Jan denkt altijd kostenbesparend mee en legt graag uit wat er wel of niet vervangen dient te worden. Zijn persoonlijke service is altijd in het belang van de klant, dit is de reden dat vele klanten tevreden terugkomen bij Autobedrijf Rooijens Zaltbommel.

Janny Rooijens

Janny Rooijens

Mede-eigenaar

Janny ondersteunt Jan al meer dan 10 jaren met allerlei werkzaamheden op de vloer. Ze neemt alle administratieve zaken op zich en ontvangt de klanten bij de receptie. Janny is een onmisbare factor bij de eenmanszaak van haar man Jan Rooijens.

Back to top